Kanotförvaring

Vi kan idag erbjuda förvaringsplats för kanoter i kanotställ med sjösättningsflotte i nära anslutning.

Vi kan idag erbjuda förvaringsplats för kanoter i kanotställ med sjösättningsflotte i nära anslutning. För närvarande innebär detta enbart en hyra av plats och ej medlemskap i klubben då vårt nyckel- och systemstöd ännu inte är anpassat för andra typer av medlemmar än de traditionella med ”vanlig” bryggplats. Av denna anledning kan vi inte ge tillgång till föreningslokaler, ordinarie bryggor, hamnplansytor eller parkering för de som enbart vill förvara sin kanot hos oss.

Om du enbart hyr kanotplats hos oss har du dock alltid tillgång till din kanot och till sjösättningsflotten dygnet runt, året runt. Du ombesörjer själv eventuell fastlåsning av kanoten i stället.

Kostnaden för en plats i vårt kanotställ är f.n. 1875kr/år.

Om du önskar hyra en kanotplats fyller du i formuläret via denna länk hos Båtunionen.

Om du inte redan har ett konto dit så behöver du registrera dig först. När du är klar får du en bekräftelse via sidan samt via epost, säkerställ den inte hamnar i ditt skräppostfilter.

När vi har en plats att erbjuda kommer du bli kontaktad av våra hamnkaptener.

Du kan närsomhelst granska din ansökan eller uppdatera dina kontaktuppgifter genom att besöka ovan länk igen. Vill du inte längre stå kvar i kön skickar du ett mejl till hamnkapten@bmkbromma.se och meddelar det.

ANSÖK OM KANOTPLATS

aNSÖK