Medlemskap

Vilka kan bli medlemmar i BMK?

BMK har som inträdeskriterie att man skall vara ägare av en motorbåt och att man är ute efter en klubbtillhörighet där gemenskap och ett genuint båtintresse är honörsord.

Klubben idkar ingen Marina-verksamhet, utan alla medlemmar tar hand om sitt eget ekipage, och hjälper naturligtvis sina klubbkamrater när det behövs.
Det är allas ansvar att klubbens område och lokaler hålls i ett bra skick. BMK är alltså ingen klubb för den som bara vill ha en ”parkeringsplats” åt sin båt.

Ansökan om medlemskap gör du via formuläret nedan. När det finns en plats ledig kommer du bli kontaktad av hamnkaptenerna. Då vi inte har så många platser kan vi enbart ta in nya medlemmar om någon annan går ur klubben, normal väntetid är 2-6 år.

En avift om 350kr tas ut i köavgift per år. Först när avgiften är betald blir du aktiverad i kön. Om du vill fortsätta stå i kön nästkommande år behöver du bara betala köavgiften (i tid) när den skickas ut. Betalar du inte köavgiften tas du bort ur kön.

Tänk på att det är du som ansöker som behöver säkerställa att du betalar i tid och att din faktura inte hamnar i ev. skräppostfilter. Vid utebliven betalning mister du din köplats och måste ansöka på nytt. När du fyllt i formuläret nedan tar det ca 1 vecka innan inbetalningskortet skickas ut.

Önskar du enbart hyra plats i vårt kanotställ hittar du ansökan till det här.

Ansökningsformulär

  Ditt namn*

  Din epost*

  Adress*

  Postnummer*

  Ort*

  Telefon

  Personnummer* (ÅÅÅÅMMDD-XXXX)

  Båtmodell (och fabrikat)

  Längd (i meter)*

  Bredd (i meter)*

  Vikt (i kg)

  Jag kan tänka mig att arbeta som funktionär i klubben*

  Motivera varför just du vill bli medlem i BMK och vad du kan bidra med*

  Övriga upplysningar

  Jag godkänner att mina uppgifter lagras elektroniskt i klubbens medlemsregister så länge medlemmen söker eller innehar medlemskap.